Αναζήτηση

Βελονισμός & Παχυσαρκία

Οι στατιστικές λένε οτι αν θεραπευόταν ο καρκίνος θα είχαμε αύξηση μέσου ορου ζωής κατα 1 χρόνο, ενώ αν θεραπευόταν η παχυσαρκία η αύξηση μ.ο. ζωής θα ήταν κατά 5 χρόνια.

Η αύξηση του βάρους κατά 25% έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των πιθανοτήτων για καρδιαγγειακή νόσο κατά 170%, αύξηση της υπέρτασης, χολολιθίασης και της υπερλιπιδαιμίας. Επιπτώσεις υπάρχουν και στην ψυχική και σωματική ευεξία (αισθητικη), με μείωση της αυτοπεποίθησης λόγω εμφανισιακής υποτελικότητας. Ο βελονισμός συμβάλει στην απώλεια βάρους με τον εξής τρόπο. Μειώνει το σύνδρομο στέρησης ,δημιουργεί αίσθηση πληρότητας του στομάχου και έτσι έχουμε δυνατότα εφαρμογής αυστηρότερης δίαιτας. Ακόμη με την εφαρμογή και ηλεκτροβελονισμού έχουμε την δυνατότητα απώλειας τοπικού λίπους και μείωση της κυτταρίτιδας, λογω αυξησης της υπεραιμίας που προκαλείται από τον ηλεκτροβελονισμό.


Το ξέρατε ότι: 🔸️Οι Ελληνίδες είναι οι πιο παχύσαρκες της Ευρώπης ενώ οι άνδρες κατέχουν την έκτη θέση. 🔹️Παχύσαρκος είναι αυτός που υπερβαίνει το 20%του ιδανικού βάρους.

🔸️Οι ασφαλιστικές εταιρείες δίνουν περισσότερη σημασία στο βάρος απο την ηλικία προκειμένου να ασφαλίσουν. #Regenesis #Clinic #aesthetics #acupuncture #discover #the #new #you #hyaluronic #fillers #bottox #υαλουρονικό #θεραπεία #βελονισμός #αισθητική #ιατρική #αντιγήρανση #κυτταρίτιδα #παχυσαρκία #αυχενικό #οσφυαλγία #τσιγάρο #κάπνισμα #περιαρθρίτιδα #αυπνία #πάρεση #προσωπικού #νευραλγίες #υπογονιμότητα

209 προβολές0 σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων