Αναζήτηση

Βελονισμός

Είναι θεραπεία της παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής που εφαρμόζεται εδώ και 4.500 χρόνια. Ξεκίνησε απο την Κίνα και γρηγορα μεταδόθηκε στην Ιαπωνία, Κορέα και κατόπιν Αμερική, Ευρώπη. Είναι αναγνωρισμένος από τα εθνικά συστήματα υγείας πολλών κυβερνήσεων και από τον Π.Ο.Υ. (Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας). Εφαρμόζεται στα Ιατρεία πόνου πολλών Νοσοκομείων της χώρας μας, ενώ αυξάνονται συνεχώς οι υποστηρικτές του λόγω των θετικών αποτελεσμάτων. Βελονισμός σημαίνει ανώδυνη τοποθέτηση βελονών σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Τα σημεία βελονισμού είναι σημεία όπου τα ενεργειακά κανάλια (μεσημβρινοί) έρχονται σε επαφή με την επιφάνεια του σώματος. Η τοποθέτηση βελονών στα συγκεκριμένα σημεία έχει ως σκοπό την ενεργειακή εξισορρόπηση του οργανισμού. Οταν ο ανθρώπινος οργανισμός είναι εξισορροπημένος ενεργειακά, δύσκολα θα προσβληθεί από εξωτερική βλαπτική ενέργεια και για να έχουμε νοσηρά κατάσταση πρέπει η έξωθεν βλαπτική ενέργεια να είναι ισχυρότερη από τη αμυντική.Ενδειξεις Βελονισμού:

🔸️Παχυσαρκία 🔹️Κυτταρίτιδα 🔸️Αυχενικό σύνδρομο 🔹️Οσφυαλγία 🔸️Τσιγάρο 🔹️Περιαρθρίτιδα 🔸️Αυπνία 🔹️Πάρεση προσωπικού 🔸️Νευραλγίες 🔹️Συμβολή στην υπογονιμότητα (εξωσωματική) κ.λ.π.

Με τον βελονισμό εισορροπούμε ενεργειακά τον οργανισμό και τον θωρακίζουμε χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια, χωρίς τον φόβο της υπερδοσολόγησης, χωρίς αντενδείξεις και με την δυνατότητα να συνδυαστεί με οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή. Οι βελόνες ειναι μιάς χρήσης (αποφυγή μεταδοτικής νόσου) άρα είναι ασφαλής μέθοδος. Μπορεί να συμβάλει και στην πρόληψη νόσων πέραν της θεραπευτικής του δράσης και να βοηθήσει ακόμη και σε περιπτώσεις αναποτελεσματικότητας κλασικής θεραπευτικής αντιμετώπισης. Γενικά η θεραπεία με βελονισμό είναι ασφαλής όταν ασκείται από εναν καλα εξειδικευμένο θεραπευτή Ιατρό.


#Regenesis #Clinic #aesthetics #acupuncture #discover #the #new #you #hyaluronic #fillers #bottox #υαλουρονικό #θεραπεία #βελονισμός #αισθητική #ιατρική #αντιγήρανση #κυτταρίτιδα #παχυσαρκία #αυχενικό #οσφυαλγία #τσιγάρο #κάπνισμα #περιαρθρίτιδα #αυπνία #πάρεση #προσωπικού #νευραλγίες #υπογονιμότητα


35 προβολές0 σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων