Αναζήτηση

Βελονισμός & κάπνισμα

Είναι γνωστό σε όλους η επιβάρυνση της υγείας που προκαλεί το τσιγάρο τόσο στην καρδιά όσο και στους πνεύμονες. Ηδη τώρα με την πανδημία του κορωνοϊού είναι επιβεβαιωμένο ότι οι καρδιοπαθείς και οι πνευμονοπαθείς ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου. Μία θεραπεία διακοπής τσιγάρου είναι περισσότερο επίκαιρη τώρα με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Με την τοποθέτηση μικρών βελονών σε διάφορα σημεία του σώματος έχουμε έκριση ουσιών όπως ακετυλοχολίνης, ντοπαμίνης, β-ενδορφίνης, που αντικαθιστούν την έλλειψη νικοτίνης. Ακόμη με τον βελονισμό έχουμε μείωση του συνδρόμου στέρησης της νικοτίνης.

Εξυπακούεται ότι απαιτείται και προσωπική εγκράτεια μιά που ο βελονισμός δεν μας αποτρέπει να πάμε στο περίπτερο να αγοράσουμε τσιγάρα ούτε να βάλουμε το χέρι στην τσέπη μας και να βγάλουμε το πακέτο με τα τσιγάρα.

Αν πρόκειται να προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε θεραπεία απώλειας βάρους, προτιμούμε πρώτα την διακοπή τσιγάρου, διότι οι γευστικές θηλές που βρίσκονται στην ρίζα της γλώσας λόγω της νικοτίνης βρίσκουν τρόπο να ναρκώνονται. Μετά την διακοπή του τσιγάρου επανεργοποιούνται όμως αυτή η ενεργοποίηση διαρκεί 30 με 40 μέρες. Αρα η δικαιολογία ότι πάχυνα γιατί έκοψα το τσιγάρο δεν ευσταθεί.

Ο βελονισμός είναι η μοναδική θεραπεία χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια ούτε βλάβη από υπερδοσολόγιση, με την προϋπόθεση οτι εφαρμόζεται από ειδήμονα και έμπειρο βελονιστή.

Που τοποθετούνται οι βελόνες;


Σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος με την χρήση Ηλεκτροβελονισμού. Στο αυτι που είναι ένα μικροσύστημα προβολής του σώματος σε ανάστροφο θέση ό΄πως ακριβώς βρίσκεται το έμβρυο μέσα στη μήτρα της εγκύου. Με δεδομένο οτι ο κορονοϊος προσβάλει ιδιαίτερα το καρδιαγγειακό και το αναπνευστικό σύστημα είναι η καλύτερη ευκαιρία και αφορμή να σταματισουμε να καπνίζουμε Το πως θα το επιτύχουμε ο Βελονισμός έχει την απάντηση. #Regenesis #Clinic #aesthetics #acupuncture #discover #the #new #you #hyaluronic #fillers #bottox #υαλουρονικό #θεραπεία #βελονισμός #αισθητική #ιατρική #αντιγήρανση #κυτταρίτιδα #παχυσαρκία #αυχενικό #οσφυαλγία #τσιγάρο #κάπνισμα #περιαρθρίτιδα #αυπνία #πάρεση #προσωπικού #νευραλγίες #υπογονιμότητα

134 προβολές0 σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων